Over ons admin januari 21, 2022

Brahim Lakdimi, geregistreerd-mondhygiënist

Even voorstellen

Geboren en getogen in het mooie Roermond, na het afronden van de middelbare school wist ik dat ik in de gezondheidszorg wilde werken. De praktische vaardigen en het coachen en begeleiden van patiënten sprak mij bij het beroep mondhygiënist erg aan. Na vier jaar de studie Mondzorgkunde afgerond te hebben aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik terug gekeerd naar Roermond.

In de afgelopen tien jaar heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van parodontologie door het volgen van verschillende cursussen en het bijwonen van tandheelkunde congressen.

Ik vind het volgen van bij- en nascholing erg leuk maar ook heel belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde.

Mijn doel is om samen met de patiënt naar een gezonde mond toe te werken. Preventie staat hoog in het vaandel, want voorkomen is immers beter dan genezen.

Ik ben ingeschreven in het BIG-register en mag ik mij daardoor geregistreerd-mondhygiënist noemen. Tevens ben lid van het KwaliteitsRegister voor Mondhygiënisten en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten.